fbpx

За хвилину до опівночі… зіграй на контрастах

За хвилину до опівночі… зіграй на контрастах

Змішай солоне с солодким. Цей напрямок гастрономії нам вже відомий кілька років – як мінімум, кавун з сиром фета вже спробували майже всі. Та цього літа поєднання компонентів стає ще більш вигадливим та незвичним. Наприклад, спробуй найновіший інсайт британського шеф-кухаря Хестона Блюменталя – червона чи чорна ікра з білим шоколадом. Або ж злегка обсмажені баклажани з рідким медом. Чи картоплю фрі з морозивом. Останній гастро-вибрик, втім, здається нам знайомий з дитинства. Адже хто не їв одночасно вершковий ріжок з тамтешньою смаженою картоплею. А отже пристосуватися до нового тренду буде не так і важко.

Читай нас в Google News
Підписатися
23-59