За хвилину до опівночі… занурся в лаванду

За хвилину до опівночі… занурся в лаванду

Якщо ти вже встигла сфотографуватися на лавандовому полі, що є практично новим селфі трендом цього літа, саме час взяти від лаванди по-максимуму. Сподіваємось, ти прикупила ароматний пучечок під час відвідин фермерського господарства чи найближчого риночку. Якщо ні, дуже радимо це зробити. Адже окрім традиційного використання (в шубу – проти молі, в ванну – проти втоми), існує ще безліч чудових способів використання цієї рослини. Так у Франції та Італії розтертий порошок лаванди додають в соуси та салати, приправляють ним рибу та грибні страви. В США лавандою ароматизують зелений чай. Додавши цукру і води, можеш зробити лавандовий сироп, що відмінно підійде до гарячого шоколаду чи какао, або ж стане базою для лимонаду. Саше з лавандою, закинуте під подушку, посприяє приємним сновидінням і міцному сну.

23-59