За хвилину до опівночі… замочи нут

За хвилину до опівночі… замочи нут

Щоб уже завтра приготувати свій найкращий хумус. 13 травня – ідеальний день, щоб приєднатися до армії прихильників цієї страви, адже саме сьогодні відзначають Міжнародний день хумусу. Ні, ти просто не можеш не любити хумус. Просто ти, як у відомому анекдоті про кішок, не вмієш його готувати. Як можна не любити цей «нутовий дарунок богів», який грає різними відтінками в залежності від того, що ти додаєш до нього. А додавати, скажемо тобі, є що: в’ялені томати і кедрові горішки, печений солодкий перець і підсмажену цибулю, сир фета, базилік, часник, авокадо і боби едамаме, чилі чи спеції Гарам масала. Найкраще смакуватиме хумус на сніданок, политий золотистою оливковою олією, поданий зі свіжою зеленню та весняними овочами, хрумким злегка підсмаженим хлібом (а краще, з пітою) та відвареним накруто яйцем.

23-59