За карантинний період ти вже набила руку настільки, що зможеш осилити не лише найпростіші рецепти, але й зможеш замахнутися на справжній італійський панеттоне. Втім, якщо за час самоізоляції ти тільки утвердилась в своїх healthy поглядах, приготуй веган-паску. Перебий 1 банан в блендері, додай до нього 50 мл апельсинового соку, 210 мл мінеральної води, 50 грамів рослинної олії і 100 грамів тростинного цукру. В великій мисці змішай 250 грамів просіяного борошна і 10 грамів розпушувача та дрібку солі. Змішай всі компоненти, додай 50 грамів родзинок. Розклади тісто по формам, змащених олією і відправ випікатися на 50 хвилин при температурі 180⁰С. Зроби глазур, змішавши 40 мл мінеральної води, 100 грамів цукрової пудри і 5 мл лимонного соку. Нагрівай суміш на середньому вогні і провари 5 хв до загущення. Готові пасочки покрий охолодженою помадкою. Швидше, ніж звичайна паска, але смачно!
