За хвилину до опівночі… відкрий сезон спаржі

За хвилину до опівночі… відкрий сезон спаржі

Триває він недовго, усього до 24 червня. Так що попереду в тебе два неповних місяці насолоди цим делікатесним продуктом. Цей овоч з аристократичним шлейфом стане прекрасним гарніром чи цілком самостійною стравою. Тому встигни попрактикуватися в його приготуванні. Відвари спаржу та подай з білим соусом чи прованським маслом, запікай в духовці з часниково-гірчичною поливкою та пармезаном, підсмаж до хрумкого зі скибочками бекону чи прошуто, приготуй салат, куди неодмінно, окрім спаржі, поклади цибулю-шалот, рожевий грейпфрут, листя салату, авокадо та креветки. Смакуй повільно та з задоволенням, уявляючи себе за столиком тратторії в Бассано дель Граппа – столиці білої спаржі.

23-59