fbpx

За хвилину до опівночі… реабілітуй хліб

За хвилину до опівночі… реабілітуй хліб

Міф про абсолютну шкідливість хліба та його демонізація потрохи сходять нанівець. А отже можна насолоджувати услюбленою скоринкою, не озвираючись довкола. Єдине, надавай перевагу все ж не білому батону з найближчого супермаркету, а корисній крафтовій випічці. Можеш навіть піти далі і почати випікати власні буханці на заквасці, без дріжжів. Ну а що, крафтову випічку називають справжнім гастротрендом цього року. Врахуй лише, що справа ця не швидка: приготування опари і розстійка може зайняти більше доби. Зате смак, аромат і користь оцих свіжих буханців з сиром, цибулею, сухофруктами, медом чи зеленню не зрівняти ні з чим.

Читай нас в Google News
Підписатися
23-59