За хвилину до опівночі… підбери шоколаду пару

За хвилину до опівночі… підбери шоколаду пару

І ця пара тобі неодмінно сподобається. Виявляється, шоколад чудово поєднується з вином, головне, пам’ятай два найголовніших правила підбору. По-перше, шоколад не повинен бути солодшим за вино. По-друге, чим темніший шоколад, тим темнішим має бути вино. Так, до гіркої плитки чорного шоколаду 70-90 % підійдуть важкі танінні вина, наприклад, каберне Совіньйон, а також Нонуар, Пінонуар, Мальбек чи Примітиво. Молочний шоколад спробуй поєднати з Мускатом чи Рислінгом, а білий непогано сумістити з Хересом чи Шардоне. І ще. І вино, і шоколад є афродизіаками, а отже не забудь покликати коханого на дегустацію.

23-59