За хвилину до опівночі… дізнайся про олію пракаксі

За хвилину до опівночі… дізнайся про олію пракаксі

Навіть якщо ти справжній hair-маніяк, ти могла не чути про цей новий модний інгредієнт в догляді за волоссям і шкірою голови. Виготовляють його з насіння тропічного дерева пентаклерії, котре славиться своїми антибактеріальними та протигрибковими властивостями. Найбільшою цінністю цієї олії є великий вміст альфа-ліноленової кислоти, що відмінно впливає на пористе волосся. Олія пракаксі насичує волосину вологою та створює захисну плівку, завдяки чому утворюється ефект ламінування. Нанеси звичну для себе порцію олії на сухе чи вологе волосся, залиш на 30 хвилин і змий шампунем. Застосовуй засіб на регулярній основі, і ефект Рапунзель тобі гарантовано.

23-59