fbpx

Торт-цунамі: новий кулінарний тренд в соцмережах

Торт-цунамі: новий кулінарний тренд в соцмережах

Поки світ був на локдауні минулого року, домашня кулінарія вийшла на новий рівень та подарувала нам багато цікавих рецептів. Згадайте лише дальгона-каву чи суші-запіканку! Новий рік не поступається попередньому в гастрономічному плані і соцмережами вже шириться новий вражаючий десерт – торт-цунамі. 

Як і інші страви, що покликані вразити користувачів соцмереж, торт-цунамі дивує, в першу чергу, своїм виглядом, а не складниками чи смаком. Вся справа у презентації зі спецефектом. 

Тому що готується торт-цунамі так само, як і будь-який інший пиріг, відмінність лише в тому, що на останніх етапах приготування його слід загорнути в ацетатну плівку. Верхній шар десерту повинен бути з рідкої глазурі, аби прибравши плівку, він міг живописно розпливатися, огортаючи основу торта. 

В соцмережах вже є багато відео з майстер-класами з приготування ласощів. Особливо ефектно виглядають ті, які зроблені у вигляді фігурок (наприклад, діснеївських принцес), де верхній рідкий шар торту перетворюється на спідницю. Дивіться самі! 

А ось тут можна дізнатись детальний рецепт з технологією приготування торту-цунамі.

Читай нас в Google News
Підписатися
23-59