Кондитерська-бібліотека SWEETBOOK, розташована у готелі Riviera House, запросила перших гостей на дегустацію нового сезонного меню сніданків на літню терасу.

Лише вчора ми розмірковували над тим, що оскільки цього літа нам навряд чи вдасться відкрити для себе нові туристичні напрямки, тому слід зосередитись хоча б на нових враженнях від смаків. На відміну від літніх різновидів відпочинку, з цим у столиці проблем немає. Так, одна з найзатишніших та наймальовничіших локацій Києва – SWEETBOOK Terrace з видом на фунікулер та Старий Поділ – представила нове меню легких та вишуканих літніх сніданків.

Тут варто зазначити, що заклад розташований на території Riviera House, а сніданки у готелях зазвичай рідко дивують різноманіттям та палітрою смакових відтінків. Проте команда SWEETBOOK творчо підійшла до вирішення задачі та пропонує меню сніданків на будь-який смак. Це і легкі страви для жінок, і більш ситні позиції для чоловічого раціону, і безпрограшні авокадо-тости з найбільшою у місті кількістю авокадо, а також – особлива позиція меню, покликана створити домашній затишок у готельних умовах – вівсяні млинці, що подаються з сезонними фруктами, ягодами та варенням із ялівця.

А найголовніше, що у готелі знають краще, ніж у інших закладах, наскільки щільним, насиченим, швидкозмінним та непередбачуваним може бути графік гостей та жителів великих міст, для яких час сніданку невпинно коливається протягом доби.

Тому команда закладу пропонує відвідувачам сповільнитись та насолоджуватись сніданками протягом всього дня – його для вас приготують у будь-який, коли вам заманеться поїсти під час робочої зустрічі або перепочити з видом на Дніпро.

Першими оцінити новий смак сніданків прийшли Tayanna, Катерина Кухар та Олександр Стоянов, Тетяна Богдан, Олена Бурба, Олімпія Вайтмусташ, Елла Кандиба, Соня Плакидюк, Лана Кауфман, Олексій Суханов та Олена Шеллар.







































Фото: Ден Бобров