IKEA випустили книгу рецептів, за якими готують із залишків їжі

IKEA випустили книгу рецептів, за якими готують із залишків їжі

Відома на весь світ компанія тепер вчить всіх економити не тільки житловий простір, а й продукти харчування. Днями канадський філіал IKEA оголосив про випуск особливої книги рецептів, в якій йдеться про страви, що можна приготувати із залишків їжі.

Нова кулінарна книга називається The Scraps Book і складається із 214 сторінок, де детально розписано, як можна використовувати продукти, що залишились після приготування інших страв.

У вступі до книги йдеться про те, що щорічно в Канаді витрачається приблизно 2,2 мільйона тонн продуктів харчування, а 63% з них потрапляють у смітники. До створення книги IKEA залучили 10 шеф-кухарів, які вигадали 50 унікальних рецептів.

IKEA випустили книгу рецептів, за якими готують із залишків їжі 1

Наприклад, з книги можна дізнатись, як приготувати варення з цедри кавуна, торти з овочевими обрізками або креветки з банановою шкіркою.

Завантажити книгу рецептів можна за посиланням.

23-59